Yankee candle Sunny daydream kopen? Lees dan onze review.


Yankee candles zijn het neusje van de zalm in de kaarsen wereld. Iedereen die in het bezit is van geurkaarsen weet dat de kaarsen van Yankee candle één van de bekendste en beste merken is. In deze review wordt de Sunny daydream geurkaars besproken. Hoe bevalt deze geurkaars? Je leest het in deze review.

Wij zijn onlangs op Sardinië geweest, één van de mooiste en relaxte eilanden van Italië. Elke ochtend stonden we op om s’ochtends vroeg naar het strand te gaan. Het wakker worden op het strand en de heerlijke bries van de Middellandse Zee te voelen. Dit gevoel wordt versterkt door het prachtige kristalheldere water, met veel zeeleven. De bloemen rond het strand verspreidden geweldige geuren dankzij een heerlijke bries en de warmte van de zon. Het is dit frisse maar toch zoete en warme gevoel dat is ingesloten in de Sunny daydream Yankee Candle. Zodat iedereen op zonnige dagen de warmte van het mediterrane land kan ervaren, evenals de vegetatie en bloemen langs het pad.

Dankzij een combinatie van zorgvuldig samengestelde geuren uit verschillende delen van de wereld en de mediterrane bloemen, creëert Daydream geurkaars prachtige en onvergetelijke sferen. Sunny Daydream heeft een bloemige en zomerse geur met een vrij vrouwelijk karakter. De geur is een combinatie tussen Floral Candy en Sweet Nothings, geurkaarsen van Yankee, met een romige textuur die je zou kunnen doen denken aan Blush Bouquet-yankee-kaars.

De geur van de deze kaars vult je kamer met zijn heerlijke aroma. De grote pot is ook ondergebracht in de klassieke glazen pot met een deksel die de geur kan behouden, evenals met een brandtijd die tot 150 uur kan duren (pot van 623 gram). Het is ook beoordeeld als 4,5 begint op 5 door Yankee klanten. De lont is van 100% katoen van natuurlijke vezels en is gecentreerd in het midden van de kaars op een manier die een schone en gelijkmatige verbranding mogelijk maakt.

Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de gehele bovenlaag te laten smelten. Zo voorkom je “kuilen” in de kaars en zal deze veel langer en mooier branden. Hieronder worden de voor- en nadelen van de kaars besproken.

Pros Sunny Daydream geurkaars

  • Deze kaars is perfect voor liefhebbers van bloemrijke, vrouwelijke of warme omgevingen;
  • Mooie pot die in elke kamer past;
  • Brandduur vinden gebruikers ook positief;
  • Geursprong van deze kaars is zeer goed.

Cons Sunny Daydream geurkaars

  • Gebruikers vinden de kaars vrij prijzig.

Om er zeker van te zijn dat deze geurkaars de goede is voor jouw, lees dan hier onze yankee candle koopgids om je bij je keuze te helpen.

Yankee candle Sunny Daydream geurkaars waar te koop?

Wanneer u na het lezen van onze tips en top 10 lijst hebt besloten om de Sunny Daydreamr geurkaars te kopen dan kan je deze geurkaars vinden op bol.com. Op deze webshop kun je namelijk verschillende kaarsen van Yankee candle kopen met verschillende geuren en maten. Naast de kaarsen van Yankee candle zijn hier natuurlijk ook andere merken kaarsen te vinden. Via bol.com geniet je van gratis verzending als de bestelwaarde hoger is dan 20 euro. De artikelen worden door de webshop zelf geleverd (en dus niet door een tussen partner van de webshop) en daarom profiteer je ook nog eens van razendsnelle verzending. Bestel je je artikel voor voor 23.59 uur? Dan ontvang je je Yankee candle geurkaars al de volgende dag in huis. Dat is natuurlijk razendsnel, zoals je dat van de webshop gewend bent.

Redactie

De redactie plaatst regelmatig artikelen over de wintersport!

You may also like

LAAT EEN REACTIE ACHTER