Yankee candle Pink Sands kaars kopen? Bekijk hier onze review.


Yankee candles zijn het neusje van de zalm in de kaarsen wereld. Iedereen die in het bezit is van geurkaarsen weet dat de kaarsen van Yankee candle één van de bekendste en beste merken is. In deze review wordt de Pink Sands kaars besproken. Hoe bevalt deze geurkaars? Je leest het in deze review.

Na onze vakantie in de Caraïben zijn we weer thuis in Nederland. Echter hebben we tijdens deze vakantie een geurkaars mee genomen van Yankee candle die onze vakantie thuis weer doet herbeleven. De heerlijke geur zorgt ervoor dat je weer verlangt naar die vakantie naar dat tropische eiland.

De geur beslaat een prachtige mix van lichte citrus, zoete bloemen en kruidige vanille. Heerlijk ter ontspanning. Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de gehele bovenlaag te laten smelten. Zo voorkom je “kuilen” in de kaars en zal deze veel langer en mooier branden. Geniet maar liefst 110 tot 150 branduren van de Yankee Candle Large Jar. Naast zijn fantastische geur wordt de kaars geleverd in een zeer mooie pot, met een pakkende afbeelding en een etiket dat doet denken aan het tropische eiland. Hieronder worden de voor en nadelen van de kaars besproken.

Voordelen/pluspunten Yankee candle Pink Sands

  • Veel gebruikers van de kaars beschrijven de geur van de kaars als fris en ontspannend.
  • De kaars heeft een prima brandtijd in vergelijking met vergelijkbare kaarsen van een ander merk.
  • Veel gebruikers vinden de pot erg goed gemaakt en vinden het label erg mooi.

Nadelen/minpunten Yankee candle Pink Sands

  • Er zijn geen minpunten gevonden over deze kaars, ook wij hebben geen minpunten gevonden voor deze kaars.

Yankee candle Pink Sands waar te koop?

Yankee candle Pink Sands is te vinden op bol.com. Op deze webshop kun je namelijk verschillende Yankee candles kopen met verschillende geuren en maten. Naast Yankee candles zijn hier natuurlijk ook andere merken kaarsen te vinden. Via bol.com geniet je van gratis verzending als de bestelwaarde hoger is dan 20 euro. De artikelen worden door de webshop zelf geleverd (en dus niet door een tussenpartner van de webshop) en daarom profiteer je ook nog eens van razendsnelle verzending. Bestel je je artikel voor voor 23.59 uur? Dan ontvang je je Yankee candle al de volgende dag in huis. Dat is natuurlijk razendsnel, zoals je dat van de webshop gewend bent.

Redactie

De redactie plaatst regelmatig artikelen over de wintersport!

You may also like

LAAT EEN REACTIE ACHTER