Yankee Candle Passionflower kopen? Bekijk hier onze review.


Amazon is naar Nederland gekomen en brengt een groot assortiment aan geurkaarsen met zich mee. Zo ook de heerlijke Yankee candles. Yankee candles zijn het neusje van de zalm in de kaarsen wereld. Iedereen die in het bezit is van geurkaarsen weet dat de kaarsen van Yankee candle één van de bekendste en beste merken is. In deze review wordt de Passionflower geurkaars besproken. Hoe bevalt deze geurkaars? Je leest het in deze review.

De Passionflower geurkaars is een geweldige kaars voor mensen die naast een heerlijke frisse geur ook een zeer stijlvolle kaars willen. Deze decoratiekaars heeft zachte hoeken en een vernieuwd silhouet en is perfect om je stijl in elke kamer te laten zien. De deksel van geborsteld metaal past mooi onder de kaars om een ​​voetstuk te creëren, zoals te zien op de afbeelding.

De geur van de Passionflower is te beschrijven als de zeldzame en bedwelmende geuren van nachtbloeiende bloemen. Hierdoor brengt Passionflower een inspirerende en opbeurende mix van kaffirkalk, roze jasmijnthee, lotusbloesem en vanille-orchidee samen. De twee lonten zorgen ervoor dat de geur verspreid word door het hele huis. De kaars heeft een gemiddelde brandtijd tussen de 65 en 80 uur. Hieronder worden de voor en nadelen van de kaars besproken.

Voordelen/pluspunten Yankee Candle Passionflower

  • Veel gebruikers van de kaars beschrijven de geur van de kaars als een heerlijke frisse geur die je huis vult.
  • Veel gebruikers vinden de pot erg stijlvol dat past in elke kamer

Nadelen/minpunten Yankee Candle Passionflower

  • Gebruikers vinden het jammer dat de brandtijd van de kaars kort is

Yankee candle Passionflower waar te koop?

Yankee candle Passionflower is te vinden op amazon.nl. Op deze webshop kun je namelijk verschillende Yankee candles kopen met verschillende geuren en maten. Naast Yankee candles zijn hier natuurlijk ook andere merken kaarsen te vinden. Via amazon.nl geniet je van gratis verzending als de bestelwaarde hoger is dan 20 euro. De artikelen worden door de webshop zelf geleverd (en dus niet door een tussenpartner van de webshop) en daarom profiteer je ook nog eens van razendsnelle verzending. Bestel je je artikel voor voor 23.59 uur? Dan ontvang je je Yankee candle al de volgende dag in huis. Dat is natuurlijk razendsnel, zoals je dat van de webshop gewend bent.

Redactie

De redactie plaatst regelmatig artikelen over de wintersport!

You may also like

LAAT EEN REACTIE ACHTER