Yankee Candle koopgids 2024


Waarom zijn Yankee candles zo populair

Yankee Candle is een van de grootste (zo niet de grootste) namen in kaarsen wereld. Dit komt door hun brede scala aan geuren en kaarsensoorten. Daarom is er een geurkaars voor alle verschillende soorten kaarsliefhebbers. Niet alleen dit, maar Yankee heeft een reputatie voor kwaliteit in de kaarsen die ze produceren en ze vinken enkele belangrijke vakjes aan voor kaarsenliefhebbers. Hieronder leggen wij uit waar jij op moet letten tijdens het kopen van een Yankee candle.

De belangrijkste redenen waarom Yankee candles zo populair zijn, zijn:

  • Langdurige / goede brandtijd
  • Mooie en gevarieerde geuren, met seizoensgebonden opties
  • Zijn geurkaarsen van goede kwaliteit

Yankee zorgt ervoor dat ze ingrediënten van goede kwaliteit selecteren voor hun kaarsen, en dat ze hoogwaardige wax en natuurlijke vezelpitten gebruiken. Zo weet u zeker dat u een kaars heeft die u niet in de steek laat. De geursterkte van een kaars is een persoonlijke voorkeur en het is normaal dat dezelfde kaars negatieve recensies krijgt omdat hij zowel te sterk als te zwak is. Het is dus belangrijk om naar uw eigen ervaring te kijken met welke kaarsen u lekker vindt. Om u te helpen met u keuze hebben wij ook een top 10 lijst gemaakt de beste yankee candles van dit moment.

Punten waarbij u tijdens het kopen van een Yankee candle op moet letten

Yankee-kaarsen zijn er echter in verschillende maten en formaten, en de prijs zal hiervan afhangen. Kies dus het kaarsformaat en -formaat dat bij uw wensen past. De verschillende formaten van Yankee-kaars zijn:

  • Sampler votief
  • Kleine klassieke pot
  • Middelgrote klassieke pot
  • Grote klassieke pot
  • Grote beker
  • Medium perfecte pilaar
Verschillende soorten Yankee candle potten

De klassieke Yankee candles zijn, zoals je misschien al geraden had, potten. Deze bieden een goede alles-in-één optie die u gewoon kunt neerzetten en verlichten, zonder dat u iets anders nodig heeft. Klassieke potten bevatten ook de was (dus niet rommelig / vereist geen aparte container) en zorgen voor een echt goede brandtijd. Ze worden geleverd met deksels en kunnen dus worden opgeborgen als je je kaars een tijdje niet wilt hebben.

We raden de grotere klassieke potkaarsen aan. Deze hebben meestal een betere prijs-kwaliteitverhouding dan de kleinere kaarsen, omdat u meer brandtijd krijgt voor uw geld. We hebben ook geconstateerd dat je bij de grotere kaarsen ook een iets sterkere geur opmerkt, dus dit helpt om enkele klachten van Yankee candles te voorkomen dat de geuren niet sterk genoeg zijn.

Het kiezen van de juiste geur

Yankee heeft een enorme verscheidenheid aan verschillende geuren, dus er zullen waarschijnlijk veel zijn die aan jouw voorkeur voldoen. Met zo’n grote selectie kan het echter soms moeilijk zijn om te weten waar te beginnen met het kiezen van de juiste en beste Yankee candle voor jou.

Geurkaarsen zijn natuurlijk altijd een persoonlijke voorkeur. Er zijn echter enkele dingen waar u op kunt letten om ervoor te zorgen dat u de juiste kiest. U moet beginnen door een kaarsgeur te kiezen die past bij de geuren die u lekker vindt. Houdt je bijvoorbeeld van zoete geuren, kruidige geuren of bloemige geuren?

Sommigen geven de voorkeur aan licht geurende geuren, in tegenstelling tot sterk geurende kaarsen. Dit zijn allemaal dingen waar u rekening mee moet houden wanneer u beslist welke de beste Yankee candle geschikt voor u is. Misschien wil je je keuzes ook variëren, afhankelijk van het seizoen. In dat geval zijn er verschillende geuren die gebaseerd zijn op de seizoenen.

Als je nog steeds niet zeker weet welke geuren het beste bij je passen, dan zullen onze top 10 yankee candle geurkaarsen je in de goede richting sturen.

Veiligheid bij het branden van uw kaars

Bij het branden van kaarsen is het natuurlijk belangrijk om rekening te houden met veiligheid. Laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter. Hoewel de meeste Yankee kaarsen in hun eigen verpakking worden geleverd, moet je nog steeds voorzichtig zijn waar je je kaars brandt. Zorg er dus voor dat u uw kaars buiten brandbare voorwerpen brandt, en nogmaals dat u een brandende kaars nooit onbeheerd achterlaat.

Yankee candles waar te koop?

Yankee candles zijn te vinden op verschillende websites. De meeste betrouwbare websites in Nederland zijn Bol.com en Amazon.nl. Op deze webshops kun je namelijk verschillende kaarsen van Yankee candle kopen met verschillende geuren en maten. Naast de kaarsen van Yankee candle zijn hier natuurlijk ook andere merken kaarsen te vinden. Via bol.com en Amazon.nl geniet je van gratis verzending als de bestelwaarde hoger is dan 20 euro. De artikelen worden door de webshop zelf geleverd (en dus niet door een tussen partner van de webshop) en daarom profiteer je ook nog eens van razendsnelle verzending. Bestel je je artikel voor voor 23.59 uur? Dan ontvang je je Yankee candle geurkaars al de volgende dag in huis. Dat is natuurlijk razendsnel, zoals je dat van de webshop gewend bent.

Redactie

De redactie plaatst regelmatig artikelen over de wintersport!

You may also like

LAAT EEN REACTIE ACHTER