Yankee Candle Dreamy Summer Nights kopen? Lees dan onze review.


Yankee candles zijn het neusje van de zalm in de kaarsen wereld. Iedereen die in het bezit is van geurkaarsen weet dat de kaarsen van Yankee candle één van de bekendste en beste merken is. In deze review wordt de Dreamy Summer Nights geurkaars besproken. Hoe bevalt deze geurkaars? Je leest het in deze review.

Dreamy Summer Nights verspreidt een ontspannende geurmix van vanille, heliotroop en een vleugje houtgeur. Deze geurkaars is perfect om een avondje te ontspannen. De heerlijke vanille geur geeft je heerlijk ontspannen gevoel in huis. Deze geurkaars heeft een iets wat mannelijkere geur, door de heliotroop en de houtgeur die ervan af komt. De kaars is bestemd voor mensen die van een sterke geur houden en graag het hele huis gevuld wil hebben met deze heerlijke ontspannen geur.

Deze geurkaars komt in een mooie glazen pot waar yankee om bekend staat. En heeft een brandtijd van 110 tot 150 uur, zodat jij heerlijk lang van je geurkaars kan genieten.

Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de gehele bovenlaag te laten smelten. Zo voorkom je “kuilen” in de kaars en zal deze veel langer en mooier branden. Hieronder worden de voor- en nadelen van de kaars besproken.

Pros Dreamy Summer Nights geurkaars

  • Heerlijke sterke geur die je een relaxed en ontspannen gevoel geeft
  • Mooie pot die in elke kamer past
  • Brandduur vinden gebruikers ook positief
  • Geursprong van deze kaars is zeer goed

Cons Dreamy Summer Nights geurkaars

  • Gebruikers vinden de kaars vrij prijzig

Om er zeker van te zijn dat deze geurkaars de goede is voor jouw, lees dan hier onze yankee candle koopgids om je bij je keuze te helpen.

Yankee candle Dreamy Summer Nights geurkaars waar te koop?

Wanneer u na het lezen van onze tips en top 10 lijst hebt besloten om de Dreamy Summer Nights geurkaars te kopen dan kan je deze geurkaars vinden op bol.com. Op deze webshop kun je namelijk verschillende kaarsen van Yankee candle kopen met verschillende geuren en maten. Naast de kaarsen van Yankee candle zijn hier natuurlijk ook andere merken kaarsen te vinden. Via bol.com geniet je van gratis verzending als de bestelwaarde hoger is dan 20 euro. De artikelen worden door de webshop zelf geleverd (en dus niet door een tussen partner van de webshop) en daarom profiteer je ook nog eens van razendsnelle verzending. Bestel je je artikel voor voor 23.59 uur? Dan ontvang je je Yankee candle geurkaars al de volgende dag in huis. Dat is natuurlijk razendsnel, zoals je dat van de webshop gewend bent.

Redactie

De redactie plaatst regelmatig artikelen over de wintersport!

You may also like

LAAT EEN REACTIE ACHTER