Yankee Candle Black Coconut geurkaars kopen? Bekijk hier onze review


Yankee candles zijn het neusje van de zalm in de kaarsen wereld. Iedereen die in het bezit is van geurkaarsen weet dat de kaarsen van Yankee candle één van de bekendste en beste merken is. In deze review wordt de Black coconut kaars besproken. Hoe bevalt deze geurkaars? Je leest het in deze review.

Tegenwoordig werkt iedereen lange dagen en zijn de heledag heen en weer. Wanneer je dan thuis komt van alle drukte wil je graag thuis ontspannen. Wat is er dan beter dan je huis vullen met een frisse en ontspannende geur? Zwarte kokosnoot brengt alle zintuigen van een tropische vakantie in je huis. De geur is rijk aan een muskusachtige en sexy kokossmaak van eilandbloesems. De geur kan ook worden beschreven als van een donkere, sterke en frisse kokosnoot/tropische smaak, die volledig past bij de foto afgebeeld op de voorkant van de pot.

Dit type kaars komt in verschillende soorten potmaten; de grootste potmaat is 623 gram en heeft een brandtijd van maximaal 110 – 150 uur, waardoor je er lang van kan genieten, zonder dat je de kaars na een korte periode al moet uitblazen. Wat deze kaars zo speciaal maakt, zijn de zorgvuldig samengestelde ingrediënten die een premium wax leveren die schoon opbrand en gevuld met een consistent en sterk aroma.

Naast zijn fantastische geur wordt de kaars geleverd in een zeer mooie pot, met een pakkende afbeelding en een etiket dat doet denken aan een mystiek strand. Hieronder worden de voor en nadelen van de kaars besproken.

Voordelen/pluspunten yankee candle black coconut

  • Veel gebruikers van de kaars beschrijven de geur van de kaars als fris en ontspannend.
  • De kaars heeft een prima brandtijd in vergelijking met vergelijkbare kaarsen van een ander merk.
  • Veel gebruikers vinden de pot erg goed gemaakt en vinden het een mooi label hebben.

Nadelen/minpunten yankee candle black coconut

  • Sommige gebruikers vonden dat de geur van de black coconut niet naar een kokosnoot ruikt maar eerder naar een donkere muskus en hout.
  • Gebruikers van de kaars vonden ook dat de geur van de kaars niet zo sterk is als de geur van andere yankee candles, en dus niet erg ideaal is voor mensen die van sterke geuren genieten.

Tip: zodat je nog langer kan genieten van deze kaars

Wanneer je besluit deze kaars te kopen, willen wij je graag een tip meegeven. Zoals sommigen van jullie misschien wel weten gaat alles langer mee wanneer je onderhoud doet. Dit geldt ook voor kaarsen. Kaarsen zullen langer meegaan wanneer ze een goede verbranding hebben. Wanneer je een kaars aansteekt is het van belang dat het oppervlak van de kaars vloeibaar wordt, en dat je uiterlijk 4 uur na het aansteken de kaars weer uitblaast. Na het branden van de kaars dient de lont worden bijgesneden tot 3 mm. Door dit te doen zal de kaars perfect branden en langer meegaan. Voor tips voor het kopen van kaarsen lees dan onze blog.

Yankee candle Black Coconut waar te koop?

Yankee candle black coconut is te vinden op bol.com. Op deze webshop kun je namelijk verschillende Yankee candles kopen met verschillende geuren en maten. Naast Yankee candles zijn hier natuurlijk ook andere merken kaarsen te vinden. Via bol.com geniet je van gratis verzending als de bestelwaarde hoger is dan 20 euro. De artikelen worden door de webshop zelf geleverd (en dus niet door een tussenpartner van de webshop) en daarom profiteer je ook nog eens van razendsnelle verzending. Bestel je je artikel voor voor 23.59 uur? Dan ontvang je je Yankee candle al de volgende dag in huis. Dat is natuurlijk razendsnel, zoals je dat van de webshop gewend bent.

Redactie

De redactie plaatst regelmatig artikelen over de wintersport!

You may also like

LAAT EEN REACTIE ACHTER