Yankee Candle Baby Powder kopen? Lees dan onze review.


Yankee candles zijn het neusje van de zalm in de kaarsen wereld. Iedereen die in het bezit is van geurkaarsen weet dat de kaarsen van Yankee candle één van de bekendste en beste merken is. In deze review wordt de Baby Powder geurkaars besproken. Hoe bevalt deze geurkaars? Je leest het in deze review.

De naam zegt het al, deze geurkaars van Yankee is gebaseerd op de geur van babypoeder. En zeg nou zelf wat ruikt er beter dan een pasgeboren baby! De geur van deze geurkaars is een frisse geur die de geest tot rust brengt. De geurkaars is perfect voor in de badkamer wanneer je even heerlijk tot rust wil komen met deze heerlijke frisse geur. Naast de frisse geur is de geursprong ook zeer goed wat de badkamer goed vult met deze frisse geur.

Deze geurkaars komt in een mooie glazen pot waar yankee om bekend staat. En heeft een brandtijd van 110 tot 150 uur, zodat jij heerlijk lang van je geurkaars kan genieten.

Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de gehele bovenlaag te laten smelten. Zo voorkom je “kuilen” in de kaars en zal deze veel langer en mooier branden. Hieronder worden de voor- en nadelen van de kaars besproken.

Pros Baby Powder geurkaars

  • Heerlijke frisse geur die je een relaxed en ontspannen gevoel geeft
  • Mooie pot die in elke kamer past
  • Brandduur vinden gebruikers ook positief
  • Geursprong van deze kaars is zeer goed

Cons Baby Powder geurkaars

  • Gebruikers vinden de kaars vrij prijzig

Om er zeker van te zijn dat deze geurkaars de goede is voor jouw, lees dan hier onze yankee candle koopgids om je bij je keuze te helpen.

Yankee candle Baby Powder geurkaars waar te koop?

Wanneer u na het lezen van onze tips en top 10 lijst hebt besloten om de Baby Powder geurkaars te kopen dan kan je deze geurkaars vinden op bol.com. Op deze webshop kun je namelijk verschillende kaarsen van Yankee candle kopen met verschillende geuren en maten. Naast de kaarsen van Yankee candle zijn hier natuurlijk ook andere merken kaarsen te vinden. Via bol.com geniet je van gratis verzending als de bestelwaarde hoger is dan 20 euro. De artikelen worden door de webshop zelf geleverd (en dus niet door een tussen partner van de webshop) en daarom profiteer je ook nog eens van razendsnelle verzending. Bestel je je artikel voor voor 23.59 uur? Dan ontvang je je Yankee candle geurkaars al de volgende dag in huis. Dat is natuurlijk razendsnel, zoals je dat van de webshop gewend bent.

Redactie

De redactie plaatst regelmatig artikelen over de wintersport!

You may also like

LAAT EEN REACTIE ACHTER