Yankee Candle Adventskalender 2020. Lees hier onze review.


Het is alweer een tijdje geleden dat wij voor het laatst een blog hebben geschreven. In deze review gaan we het hebben over een de nieuwe adventskalender van Yankee candle. Is dit het beste cadeau voor de kerst? Wat zit er in het pakket? Welke geuren zitten erin? Je leest het in deze review.

Het is weer zover, de leukste en gezelligste tijd van het jaar. Helaas is het dit jaar anders dan anders, we zitten weer in een lockdown om het coronavirus eronder te krijgen. Echter mag dit de pret niet bederven, en hebben we alsnog onze kerstboom opgetuigd. In deze tijden willen juist graag bij elkaar zijn en elkaar verwennen met cadeaus.

Wij als kaarsenliefhebbers zijn daarom voor jullie opzoek gegaan naar de beste kaarsen om cadeau te geven aan je dierbaren. Hierbij zijn we dit geweldige kaarsenpakket met kalender tegengekomen, die jullie die ellendige lockdown kan laten vergeten. Met deze geurkaarsen set breng je alle geweldige warme wintergeuren in je huis.

Maak de magie van het seizoen los met geuren van zoete balsem, verse gebakken lekkernijen en besneeuwde winterwonderen. Elegante geschenkdoos in glinsterende gouden en ivoorkleurige tinten, versierd met aquarelgroen en takjes Holly, ze zijn een genot om te geven en te ontvangen. Het pakket bestaat uit 25 kleine geurkaarsen van Yankee. Hierin zit de gehele wintercollectie met Singing Carols, Holiday Hearth, Suprise Snowfall en nog veel meer.

De kleine geurkaarsen hebben een brandtijd van 15 uur.

Pros Yankee candle adventskalender

  • Geweldig totaal pakket van alle winterse geuren
  • Mooie pot die prachtig bij de kerstversiering past
  • Voor iedereen die graag verschillende geuren wil proberen
  • Geursprong van deze kaars is zeer goed

Cons Yankee candle adventskalender

  • Omdat het om de kleine geurkaarsen gaat is de brandtijd maar 15 uur.

Om er zeker van te zijn dat deze geurkaars de goede is voor jouw, lees dan hier onze yankee candle koopgids om je bij je keuze te helpen.

Wij hopen dan ook dat het jaar 2021 beter zal worden dan dit jaar en dat we dan wel weer gezellig kunnen samenkomen met de kerst. Vrolijke feestdagen namens ons gehele kaarsenland team.

Yankee candle Adventkalender waar te koop?

Wanneer u na het lezen van onze tips en top 10 lijst hebt besloten om het Adventkalender van yankee candle te kopen dan kan je deze geurkaars vinden op bol.com. Op deze webshop kun je namelijk verschillende kaarsen van Yankee candle kopen met verschillende geuren en maten. Naast de kaarsen van Yankee candle zijn hier natuurlijk ook andere merken kaarsen te vinden. Via bol.com geniet je van gratis verzending als de bestelwaarde hoger is dan 20 euro. De artikelen worden door de webshop zelf geleverd (en dus niet door een tussen partner van de webshop) en daarom profiteer je ook nog eens van razendsnelle verzending. Bestel je je artikel voor voor 23.59 uur? Dan ontvang je je Yankee candle geurkaars al de volgende dag in huis. Dat is natuurlijk razendsnel, zoals je dat van de webshop gewend bent.

Redactie

De redactie plaatst regelmatig artikelen over de wintersport!

You may also like

LAAT EEN REACTIE ACHTER