WOODWICK geurkaars Cinnamon Chai kopen? Lees dan onze review.


WoodWick is een ontzettend populair merk. Het bedrijf staat bekend om zijn authentieke houten lont die een zacht knisperende geluid levert en een heerlijke geur verspreid. Een van deze geurkaarsen is Cinnamon Chai. Hoe bevalt deze geurkaas? Je leest het in deze review.

Cinnamon Chai geeft je geur een sensatie die zorgt voor pure ontspanning. De warme troostende geur van kruidige kaneel en rijke vanille, zorgt voor een welkom thuis soort gevoel. Deze kaars is zeer geschikt voor mensen die van kruidig geurende kaarsen houden.

Deze kaars komt natuurlijk ook met de traditionele houten lont van Woodwick, en geeft een extra dimensie aan de geurbeleving. De lont zorgt ervoor dat de geur van de kaars goed door je huis verspreid en geeft een heerlijk ontspannen knapperig geluid van een haardvuur.

Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk plezier beleeft aan deze kaars, raden we je het volgende aan: Zorg er altijd voor dat de bovenste laag van de kaars gesmolten is voordat je de kaars dooft. Laat de kaars daarnaast niet langer branden dan 4 uur. Zo zorg je ervoor dat de kaars zo lang mogelijk optimaal brand. Deze geurkaars komt in een stijlvol glas. En heeft een brandduur van 130 uur. Hieronder worden de voor- en nadelen van deze kaars besproken.

Pros Cinnamon Chai geurkaars

  • Gebruikers vinden dat de kaars een heerlijke warme geur heeft die je een ontspannen gevoel geeft
  • Goede geursprong, waardoor het huis goed gevuld raakt met de Seaside Mimosa geur
  • Daarnaast vinden gebruikers het design van het glas zeer mooi

Cons Cinnamon Chai geurkaars

  • Een nadeel van deze kaars is dat de lont snel kort word en daardoor lastiger wordt om weer aan te steken.

WoodWick Cinnamon Chai geurkaars waar te koop?

Wanneer u na het lezen van onze tips en top 10 lijst hebt besloten om de Cinnamon Chai geurkaars te kopen dan kan je deze geurkaars vinden op bol.com. Op deze webshop kun je namelijk verschillende kaarsen van WoodWick kopen met verschillende geuren en maten. Naast de kaarsen van Woodwick zijn hier natuurlijk ook andere merken kaarsen te vinden. Via bol.com geniet je van gratis verzending als de bestelwaarde hoger is dan 20 euro. De artikelen worden door de webshop zelf geleverd (en dus niet door een tussen partner van de webshop) en daarom profiteer je ook nog eens van razendsnelle verzending. Bestel je je artikel voor voor 23.59 uur? Dan ontvang je je Woodwick geurkaars al de volgende dag in huis. Dat is natuurlijk razendsnel, zoals je dat van de webshop gewend bent.

Redactie

De redactie plaatst regelmatig artikelen over de wintersport!

You may also like

LAAT EEN REACTIE ACHTER