Voluspa geurkaars Panjore Lychee kopen? Lees dan onze review


Voluspa komt uit California Amerika en gebruikt natuurlijke ingrediënten in hun kaarsen. Naast de natuurlijke ingrediënten die ze gebruiken zijn Voluspa geurkaarsen van zeer goede kwaliteit. In deze review wordt de Panjore Lychee geurkaars besproken. Hoe bevalt deze geurkaars? Je leest het in deze review.

Panjore Lychee geeft je een heerlijke frisse fruitige geur. Een speelse mix van sappige peer en zure lychee geeft je een geurcombinatie die nergens anders vind. Deze geur zorgt ervoor dat jij een heerlijke lente geur in je huis hebt.

De geuren bij Voluspa worden samengesteld uit de beste ingrediënten. Voluspa gebruikt een revolutionaire wax welke het resultaat is van zorgvuldig onderzoek en vele testen. Voor Voluspa is een duurzame, ecologische manier van produceren zonder schadelijke stoffen erg belangrijk. Elke kaars wordt bestempelt met een zegel die de milieuvriendelijkheid en duurzaamheid garandeert.

Deze geurkaars heeft een inhoud van 450 gram wat zorgt voor 100 heerlijke branduren. En komt in een prachtig gedecoreerd glas dat overal in huis prachtig staat. Hieronder worden de voor- en nadelen van deze kaars besproken.

Pros Panjore Lychee geurkaars

  • Zeer goede geursprong met een heerlijke frisse geur
  • Mooie pot die in stijlvol in elke kamer past
  • Natuurlijke wax

Cons Panjore Lychee geurkaars

  • Er zijn geen nadelen van deze geurkaars gevonden, ook wij hebben geen nadelige punten voor deze geurkaars.

Voluspa candle Panjore Lychee waar te koop?

Wanneer u na het lezen van onze tips en top 10 lijst hebt besloten om de Panjore Lychee geurkaars te kopen dan kan u die bestellen op Bol.com. Op deze webshop kun je namelijk verschillende Voluspa candles kopen met verschillende geuren en maten. Naast Voluspa candles zijn hier natuurlijk ook andere merken kaarsen te vinden. Via Bol.com geniet je van gratis verzending als de bestelwaarde hoger is dan 20 euro. De artikelen worden door de webshop zelf geleverd (en dus niet door een tussenpartner van de webshop) en daarom profiteer je ook nog eens van razendsnelle verzending. Bestel je je artikel voor voor 23.59 uur? Dan ontvang je je Voluspa candle al de volgende dag in huis. Dat is natuurlijk razendsnel, zoals je dat van de webshop gewend bent.

Redactie

De redactie plaatst regelmatig artikelen over de wintersport!

You may also like

LAAT EEN REACTIE ACHTER