Top 10 geurkaarsen van 2024


Ben je benieuwd naar de top 10 kaarsen van dit moment? In dit artikel volgt een handig overzicht van de beste geurkaarsen. De keuze van deze lijst is gebaseerd op een aantal kenmerken. Voor het gemak hebben we er direct een aantal bestel-links aan toegevoegd. Via deze links kun je je kaarsen eenvoudig bestellen.

Samenvatting

Wij hebben hieronder voor u onze top 10 geurkaarsen lijst samen gesteld. Met hierin verschillende geweldige kaarsen. Deze kaarsen zijn gekozen op geur, kwaliteit, style en prijs. Wij hebben voor elke kaars een beschrijving gegeven en onze mening gegeven waarom wij dit een goede kaars vinden. De lijst bevat onder andere Rituals, Yankee candle, Otherland, Jo-Malone, Bath&Bodyworks, Woodwick, Bridgewater, Shearer Candle, Diptique en Voluspa geurkaarsen. Als beste uit de bus komen de kaarsen van Rituals omdat deze een naast een goede geur en styling ook goedkoper zijn voor de meeste Nederlanders dan de geurkaarsen die vanuit Amerika worden geïmporteerd.

1. Geurkaarsen van Rituals, vanaf €20

Hammam geurkaars van Rituals

Rituals is een ontzettend populair merk. Het bedrijf levert niet alleen cosmetische producten, maar ook kun je bij hen terecht voor diverse mooie kaarsen. Rituals probeert de geuren van waar over te wereld te verwerken in hun kaarsen. Dit is ze zeer goed gelukt. Zo kun je onder andere kiezen voor de Ayurveda Geurkaars of de Sakura Geurkaars.

Bij Rituals gebruiken ze een kwalitatief goede was waardoor de kaars een goede geurgooi heeft en een gelijkmatige verbranding. De kaarsen van Rituals hebben een brandtijd tussen de 40 en 50 uur.

2. Yankee candle kaarsen, vanaf €10

Raindrops en Early Spring Bloom kaarsen van Yankee candle

Yankee Candle is een Amerikaanse producent van geurkaarsen en is bekendste merk geurkaarsen ter wereld. Yankee kaarsen staan erom bekend dat ze beschikken over zeer lange brandtijd. De grote jar heeft een brandtijd van zo’n 110 tot 150 uur. Dit komt door de sterke chemische samenstelling van de was. Naast dat de kaarsen lang meegaan beschikken ze ook over een heerlijke geur, verder produceren ze ook wax tarts, geurstokjes, prachtige accessoires, mooie cadeaus, en nog veel meer! Persoonlijke favorieten zijn de Balsam & Cedar en Pink Sands geurkaarsen.

3. Otherland kaarsen, vanaf $36

Seizoenskaarsen van Otherland

We hebben het al eerder gehad over de kaarsen van Otherland in onze blog en wij zijn een groot fan van hun kaarsen. Otherland is een Amerikaanse producent van geurkaarsen. Voor elk seizoen creëren zij weer een nieuwe unieke geurkaars. De geur van de kaarsen blijft zeer lang hangen en de kaarsen zien er allemaal geweldig uit en ruiken fantastisch. Naast de geweldige geur hebben ze ook een goede brandtijd van 50 tot 60 uur.

De kaarsen van Otherland zijn bijna allemaal limited-edition, seizoensgebonden geuren, behalve de vijf die het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Je kunt ze in een pakket van drie kopen voor $89, of je krijgt er gewoon een voor $ 36. Wees gewaarschuwd ze zijn verslavend!

4. Jo Malone-geurkaarsen, vanaf €30

Geurkaars van Jo Malone

Ook over de Jo Malone kaarsen hebben we het al eerder gehad in onze blog. Jo Malone is een brits parfumhuis bekend van hun goddelijke parfums. Want naast parfums en bad- en bodyproducten heeft Jo Malone ook een woonlijn bestaande uit geurkaarsen, geurstokjes en roomsprays.

Jo Malone heeft een aantal fantastische opties. Ze zijn stijlvol, decor-neutraal, en gewoon upscale genoeg om luxe te voelen. Jo Malone geurkaarsen zijn zeker een aanrader vanwege hoe geweldig ze ruiken. U kunt nooit misgaan met de Engelse geur Pear en Freesia, maar u zult ook veel geuren vinden voor de winterse maanden. Helaas zijn deze geweldige kaarsen wel aan de prijs, want het kaarsje staat te koop voor, zo’n €50 voor 200 gram en heeft een brandtijd van zo’n 45 uur.

5. Bath & Body Works kaarsen, vanaf €24

Bath & body works kaarsen zijn echte huizen vullers als het om geur gaat. Ze hebben hele prettige geur voor wanneer je wilt relaxen en de geur kan je verwachten in het hele huis. Bovendien is het moderne en speelse design van de kaarsen een geweldige aanvulling op elk interieur.

De kaarsen van Bath & body works zijn te herkennen aan de drie lonten, deze zorgen voor een betere verbranding van de kaars waardoor de geur beter verspreid wordt door de woning. Een nadeel hiervan is echter wel dat de brandtijd wel korter is tussen de 25 en 45 uur. Deze kaarsen zijn te koop vanaf €24.

6. WoodWick geurkaarsen, vanaf €15

WoodWick kaars Cinnamon Chai

De kaarsen van Woodwick zijn te herkennen aan de houten lont. Deze zorgt voor een knapperend geluid, zoals dat bij een open haard. Hierom werkt de kaars heerlijk ontspannend. Naast de houten lont zijn de kaarsen van Woodwick ook gemaakt soja was, wat beter is voor uw gezondheid.

Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk plezier beleeft aan deze kaars, raden we je het volgende aan. Zorg er altijd voor dat de bovenste laag van de kaars gesmolten is voordat je de kaars dooft. Laat de kaars daarnaast niet langer branden dan 4 uur. Zo zorg je ervoor dat de kaars zo lang mogelijk optimaal brand. De brandtijd van de Woodwick kaars is lang en kan tot wel 130 uur meegaan. Persoonlijke favorieten Elipse Linen en de Evening Bonfire geurkaars.

7. Bridgewater kaarsen, vanaf €22

Bridgewater kaars Sweet Magnolia

De geurkaarsen van Bridgewater zijn gemaakt van natuurlijke soja, wat zorgt voor een lange en schone verbranding. De kaarsen van Bridgewater staan bekend om hun lange brandtijd, de Large Jars geurkaarsen hebben een brandtijd van 140 tot 160 uur. Het assortiment van Bridgewater is zeer uitgebreid, zodat ervoor ieder wat wils is.

8. Shearer candles, vanaf €13

Fruit Shearer candle kaars

De geurkaarsen van Shearer candles komen uit Schotland, en is een van de oudste makers van geurkaarsen. Door deze jarenlange ervaring weten ze wat ze doen op het gebied van geurkaarsen. Zo worden de kaarsen getest en worden er ingrediënten gebruikt van kwaliteit.

Deze kwaliteit wordt gewaarborgd doordat het productieproces nooit is aangepast. De kaarsen worden namelijk nog altijd met de hand gegoten en gemengd. Shearer candles maakt gebruik van natuurlijke was en wordt gemaakt van plantenolie. De brandtijd van zo’n heerlijk geurende kaars is zo’n 40 uur. Onze favoriete geurkaars van Shearer is Amber & Rose lees hier onze review.

9. Diptyque kaarsen, vanaf € 42

We hebben het al eerder over de Diptyque kaars gehad, om ze cadeau te doen. Echter is dit natuurlijk ook hele fijne kaars om zelf in huis te hebben. De bekendste en best verkopende van Diptyque’s kaarsen heet “Baies” (maak je geen zorgen, niemand kan dit correct uitspreken), en het ruikt naar warme bladeren van zwarte bessen en verse rozenblaadjes. De geuren van de kaarsen van Diptyque werken heerlijk ontspannend na zware werkdag. De brandtijd van een Diptyque kaars ligt rond de 60 uur, dus voldoende tijd van die heerlijke relaxende geur te genieten.

10. Voluspa-geurkaarsen,vanaf € 17

Voluspa kaarsen

Als u van plan bent om uw collega’s te behandelen met iets meer dan wat zelfgemaakte koekjes, zijn dit de kaarsen die u zou moeten overwegen om ze te geven. Voluspa maakt betrouwbare, mooie en redelijk geprijsde kaarsen in mooie containers.

De kaarsen van Voluspa komen in een enorme selectie geuren en in prachtige potten. Je kunt zelfs cadeau-sets kopen met meerdere geuren die je baas kan inpakken of uit elkaar halen om te geven aan mensen die je leuk vindt op kantoor. Onze favoriete Voluspa is de Santiago Huckleberry geurkaars.

Redactie

De redactie plaatst regelmatig artikelen over de wintersport!

You may also like

LAAT EEN REACTIE ACHTER