RITUALS Green Cardamom Geurkaars kopen? Lees onze review.


Rituals is een ontzettend populair merk. Het bedrijf levert niet alleen cosmetische producten, maar ook kun je bij hen terecht voor diverse lekkere geurkaarsen. Een daarvan is The Rituals of Green Cardamom. Hoe bevalt deze geurkaas? Je leest het in deze review.

Deze geurkaars brengt een heerlijke uitnodigende sfeer in huis. Gebaseerd op de harsachtige geur van kardemom, geeft je een heerlijke frisse geur.

Kardemom is een van de oudste kruiden ter wereld en werd in de oud-Egyptische tijd al gebruikt in wierook en parfums. Denk aan hout, kruiden en zoetheid en je raakt de essentie van kardemom aan. De geurkaars is gemaakt van 70% natuurlijke wax, waardoor deze kaars een schone verbranding geeft.

De kaars komt in een pot van 360g en heeft een brandtijd van 60 uur zodat jij lang kan genieten, van deze heerlijke geur. Hieronder worden de voor- en nadelen besproken van deze kaars.

Pros The Ritual of Green Cardamom geurkaars

  • De gebruikers vinden dat de kaars een heerlijke geur heeft die overeen komt met de beschrijving van Rituals
  • Goede prijskwaliteit
  • Gebruikers vinden het design van de pot ook mooi

Cons The Ritual of Green Cardamom geurkaars

  • Gebruikers vinden de geur vrij zwak, waardoor niet het hele huis gevuld wordt met de geur

The Ritual of Green Cardamom geurkaars waar te koop?

Wanneer u na het lezen van onze tips en top 10 lijst hebt besloten om The Ritual of Green Cardamom te kopen dan kan je deze geurkaars vinden op Bol.com. Op deze webshop kun je namelijk verschillende kaarsen van Rituals kopen met verschillende geuren en maten. Naast de kaarsen van Rituals zijn hier natuurlijk ook andere merken kaarsen te vinden. Via Bol.com geniet je van gratis verzending als de bestelwaarde hoger is dan 20 euro. De artikelen worden door de webshop zelf geleverd (en dus niet door een tussenpartner van de webshop) en daarom profiteer je ook nog eens van razendsnelle verzending. Bestel je je artikel voor voor 23.59 uur? Dan ontvang je je Ritualkaars al de volgende dag in huis. Dat is natuurlijk razendsnel, zoals je dat van de webshop gewend bent.

Redactie

De redactie plaatst regelmatig artikelen over de wintersport!

You may also like

LAAT EEN REACTIE ACHTER