Kaarsen om cadeau te doen in 2024


Welke kaarsen geef je aan welke soort mensen

Kaarsen zijn het meest klassieke cadeau aller tijden. Sommigen zouden zeggen dat ze saai zijn – een niet-creatief cadeau dat een persoonlijke touch mist. Ik zeg dat er een reden is waarom dit geschenk de tand des tijds heeft doorstaan, en dat de reden juist is dat iedereen van kaarsen houdt, maar niemand houdt ervan om hun eigen geld aan kaarsen te besteden.

Ik kan begrijpen waarom iemand die een kaarsje heeft gekregen van de Action denkt dat ze voor waardeloze geschenken zorgen. Op een gegeven moment ben je waarschijnlijk (figuurlijk en misschien letterlijk) verbrand door een van die hoofdpijn-inducerende, aanstootgevend nep-ruikende kaarsen waar niemand ooit om gevraagd heeft of om gevraagd heeft. Lees ook onze tips voor het kopen van de juiste kaars.

Om jou met je keuze te helpen hebben wij hier een gids opgesteld om je te helpen bij het vinden van de juiste kaars voor de juiste persoon. Voor het gemak hebben we er direct een aantal bestel-links aan toegevoegd. Via deze links kun je je kaarsen eenvoudig bestellen.

Voor je beste vriend: kaarsen van Otherland, vanaf $ 36

Otherland seizoenskaarsen

Stel je eens voor dat je je bevindt op een bloemenmarkt, met tientallen, zo niet honderdduizenden prachtige bloemen om je heen. De geur is bedwelmend en glorieus en de kleuren duizelingwekkend. Dan neemt iemand een bladblazer mee naar de scène en in slow motion zie je alle bloemblaadjes rondvliegen en rondvliegen. Dat totale droomlandschap is precies hoe het voelt om een ​​kaars uit Otherland te openen.

De verpakking alleen is prachtig en leuk genoeg om het het perfecte cadeau voor je beste vriend te maken, maar het feit dat de kaarsen er allemaal geweldig uitzien en ruiken, is wat er echt toe doet. De kaarsen van Otherland zijn bijna allemaal limited-edition, seizoensgebonden geuren – behalve de vijf die het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Je kunt ze in een pakket van drie kopen voor $ 89, of je krijgt er gewoon een voor $ 36.

Voor je vrouw, vriendin of partner: kaarsen van Diptyque, vanaf € 42

Diptyque “bais” kaars

Er is zo goed als niemand die ik kan bedenken die niet zou zwijmelen over het geschenk van een Diptyque-kaars. Zij zijn de Daphne Schippers van de kaarsenwereld; de felbegeerde en tijdloze optie waarmee alle andere kaarsen worden vergeleken. Ze belichamen die moeiteloze en chique Franse stijl die iedereen wenst te bedenken, maar dat kan niet omdat het leven rommelig is.

De bekendste en best verkopende van Diptyque’s kaarsen heet “Baies” (maak je geen zorgen, niemand kan dit correct uitspreken), en het ruikt naar warme bladeren van zwarte bessen en verse rozenblaadjes. Je kunt niet fout gaan met de klassieker, maar de seizoensgebonden vakantieontwerpen zijn ook onwezenlijk prachtig. Als je echt indruk op ze wilt maken, koop dan deze grillige kaarsenset met een gouden “Carrousel” -accessoire bovenop de 190g-grote kaarsen en laat het licht van de vlam glinsteren en sprankelen in de kamer.

Voor uw schoonouders of een goede baas: Lafco-kaarsen, vanaf € 42

Lafco kaars

De Lafco-kaarsen zijn te speciaal en te mooi om naar mijn mening luchtig te worden aangestoken. Dit zijn de kaarsen waarvan u het hele leven van wilt genieten, alleen als verlichting wanneer de to-do-lijsten eindelijk zijn gedaan en afgestoft, zelfzorg op orde is, of het bedrijf onderweg is om te dineren en te drinken. Ze zijn het perfecte cadeau wanneer je echt indruk wilt maken, vooral als dit je eerste vakantie is met de ouders van je partner of een baas die je echt leuk vindt.

Lafco’s voornamelijk soja wax kaarsen zijn gemaakt met rijke en gelaagde melanges van fijne geuren en essentiële oliën, en worden gegoten in handgeblazen glazen potten. Deze potten kunnen worden gewassen en opnieuw worden gebruikt nadat de kaars is afgebrand door gewoon het laatste wasje te bevriezen, uit te blazen en door de vaatwasser te laten lopen. Ik gebruik de mijne voor dingen zoals pennen, wattenstaafjes en zelfs voor het serveren van snacks, omdat ze na het schoonmaken veilig zijn.

De geuren zijn allemaal ontworpen om je emotioneel te vervoeren – het oproepen van de essentie van verschillende locaties, delen van een huis of buitenervaringen.

Voor je moeder of tante: Jo Malone-kaarsen, vanaf € 30

Jo Malone kaars

Je kent Jo Malone waarschijnlijk voor zijn parfum. De geur is heerlijk complex, gedragen door mooie en smaakvolle vrouwen overal. Maar je hebt misschien niet geweten dat het bedrijf op dezelfde manier geurkaarsen maakt voor de geobsedeerde geuren.

Jo Malone heeft een aantal fantastische opties. Ze zijn stijlvol, decor-neutraal, en gewoon upscale genoeg om luxe te voelen. In tegenstelling tot Lafco is de verpakking niet bijzonder hemels, maar de parfum van de kaars is anders dan alle andere. Ze zijn zeker een aanrader vanwege hoe geweldig ze ruiken. U kunt nooit misgaan met de Engelse geur Pear en Freesia, maar u zult ook veel geuren vinden voor de winterse maanden.

Voor uw echtgenoot, vriend of partner: Le Labo-kaarsen, vanaf € 54

Le Labo “Santal” kaars

Hoewel ik kaarsen graag als een genderneutraal geschenk beschouw, zijn er zeker enkele die een mannelijkere uitstraling lijken te hebben. Le Labo staat bekend om zijn unisex-geuraanbod en minimalistische verpakkingen. Als je partner net zoveel waarde hecht aan wat zelfzorg als jij, zal hij waarschijnlijk heel graag een mooie kaars hebben die onderdeel wordt van zijn ontspanningsritueel.

Le Labo’s Santal 26-geur is de beroemdste en heeft een rokerige, leerachtige basis. Ik haat het om te stereotyperen, maar dit is de kaars die een man zeker brandt, wanneer hij zijn mancave een sigaar rookt en een wiskey drinkt. Alle andere geuren van Le Labo zijn even rijk van geur, dus hij zal gelukkig zijn, ongeacht wat je kiest.

Voor uw collega’s: Voluspa-kaarsen vanaf € 17

Voluspa kaarsen

Als u van plan bent om uw collega’s te behandelen met iets meer dan wat zelfgemaakte koekjes, zijn dit de kaarsen die u zou moeten overwegen om ze te geven. Voluspa maakt betrouwbare ,mooie en scherp geprijsde kaarsen in mooie containers.

De kaarsen van Voluspa komen in een enorme selectie geuren. Je kunt zelfs cadeau-sets kopen met meerdere geuren die je baas kan inpakken of uit elkaar halen om te geven aan mensen die je leuk vindt op kantoor.

Redactie

De redactie plaatst regelmatig artikelen over de wintersport!

You may also like

LAAT EEN REACTIE ACHTER