Yankee candle Home Sweet Home geurkaars kopen? Lees hier onze review.


Yankee candles zijn het neusje van de zalm in de kaarsen wereld. Iedereen die in het bezit is van geurkaarsen weet dat de kaarsen van Yankee candle één van de bekendste en beste merken is. In deze review wordt de Home Sweet Home geurkaars besproken. Hoe bevalt deze geurkaars? Je leest het in deze review.

Wij hebben het al eerder gehad over de geur van Home Sweet Home in onze top 5 wax melts. Net als de wax melt, geeft deze geurkaars een heerlijke geur van een hartverwarmende mix van kaneel, bakkruiden en een hint van vers gezette thee. Door deze unieke geur combinatie maakt deze kaars jouw huis tot een thuis.

De geur doet me denken aan wanneer ik klein was en mijn oma in de keuken een heerlijke cake gebakken had, en ze mij vroeg om een kopje thee met haar te drinken. Door deze geur denk je even niet meer aan alles om je heen maar laat jij jezelf even heerlijk ontspannen.

Deze geurkaars komt in een mooie glazen pot waar yankee om bekend staat. En heeft een brandtijd van 110 tot 150 uur, zodat jij heerlijk lang van je geurkaars kan genieten. Hieronder worden de voor- en nadelen van de kaars besproken.

Pros Home Sweet Home geurkaars

  • Heerlijke geur van kaneel die je het echte thuis gevoel geeft
  • Mooie pot die in elke kamer past
  • Brandduur vinden gebruikers ook positief
  • Geursprong van deze kaars is zeer goed

Cons Home Sweet Home geurkaars

  • Gebruikers vinden de kaars vrij prijzig

Yankee candle Home Sweet Home geurkaars waar te koop?

Wanneer u na het lezen van onze tips en top 10 lijst hebt besloten om de Home Sweet Home geurkaars te kopen dan kan je deze geurkaars vinden op bol.com. Op deze webshop kun je namelijk verschillende kaarsen van Yankee candle kopen met verschillende geuren en maten. Naast de kaarsen van Yankee candle zijn hier natuurlijk ook andere merken kaarsen te vinden. Via bol.com geniet je van gratis verzending als de bestelwaarde hoger is dan 20 euro. De artikelen worden door de webshop zelf geleverd (en dus niet door een tussen partner van de webshop) en daarom profiteer je ook nog eens van razendsnelle verzending. Bestel je je artikel voor voor 23.59 uur? Dan ontvang je je Yankee candle geurkaars al de volgende dag in huis. Dat is natuurlijk razendsnel, zoals je dat van de webshop gewend bent.

Redactie

De redactie plaatst regelmatig artikelen over de wintersport!

You may also like

LAAT EEN REACTIE ACHTER