Citronella kaarsen kopen? Lees dan onze review.


Citronella kaarsen zijn de geurkaarsen die je elke zomer weer nodig hebt, in je strijd met de insecten. Een van deze citronella kaarsen zijn de citronella spiralen. Hoe bevalt deze geurkaas? Je leest het in deze review.

Je kent het wel, is het eindelijk mooi weer in Nederland, heb je last van een muggenplaag. Niks is zo irritant als lekker buiten eten en lek gestoken te worden door muggen. Omdat wij een kaarsenblog hebben, zijn wij natuurlijk geïnteresseerd in goed werkende citronella kaarsen.

Wij hebben de citronella spiralen mee genomen naar de camping. In het kort ze deden hun werk goed, we konden heerlijk voor tent zitten eten, zonder last te hebben van muggen. Ook tijdens de lunch met zoetigheid op tafel, hadden we geen last van wespen die normaal gesproken in een zwerm op de zoetigheid afkomen. Het voordeel van deze spiralen zit hem in de spiraal hemzelf die ervoor zorgt dat de geur beter verspreid wordt tijdens verbranding dan een gewone citronella geurkaars. Elke spiraal heeft een brandtijd van z’n 8 uur, waardoor jij heerlijk kan genieten van je eten. Hieronder worden de voor- en nadelen van deze kaars op een rijtje gezet.

Pros Citronella spiralen

  • Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding;
  • Zeer functioneel en doet zijn werk goed;
  • Makkelijk mee te nemen op vakantie.

Cons Citronella spiralen

  • Geen negatieve reacties gevonden over dit product.

Citronella spiralen waar te koop?

Deze spiralen zijn te vinden op Bol.com. Op deze webshop kun je namelijk verschillende citronella kaarsen kopen. Naast de citronella kaarsen, zijn hier natuurlijk ook andere kaarsen te vinden. Via Bol.com geniet je van gratis verzending als de bestelwaarde hoger is dan 20 euro. De artikelen worden door de webshop zelf geleverd (en dus niet door een tussenpartner van de webshop) en daarom profiteer je ook nog eens van razendsnelle verzending. Bestel je je artikel voor voor 23.59 uur? Dan ontvang je je kaars al de volgende dag in huis. Dat is natuurlijk razendsnel, zoals je dat van de webshop gewend bent.

Redactie

De redactie plaatst regelmatig artikelen over de wintersport!

You may also like

LAAT EEN REACTIE ACHTER