Beste geurkaarsen geschenksets voor moederdag


Het is bijna zover, moederdag. De speciale dag in het jaar waar jij je moeder in het zonnetje zet. Makkelijker gezegd dan gedaan, want wat is nu een goed en leuk cadeau voor je moeder. Wat dacht je van een geurkaars! Elke vrouw houdt van geurkaarsen en een heerlijke geur in huis. Om deze reden hebben wij voor jou in deze blog een lijst gemaakt met de leukste geurkaarsen geschenk sets die jij cadeau kan doen aan je moeder. Om het voor u makkelijker te maken hebben wij bestellinks toegevoegd, zodat u veilig en makkelijk de cadeau sets kan bestellen via een erkende webshop.

Samenvatting geurkaarsen geschenk sets voor moederdag

Cadeautjes vinden voor u moeder is altijd lastig. In deze blog hebben wij onze favoriete geschenk sets op een rijtje gezet die jij cadeau kan doen aan je moeder. De volgorde is gebaseerd op kwaliteit, prijs en geurcombinatie van de sets. Onze mening en in combinatie met die van online reviews hebben wij een lijst voor je samengesteld met de beste geurkaarsen cadeau sets. Heb je haast en geen tijd voor het lezen van de volledige blog dan zijn dit de beste geurkaarsen geschenk sets waar wij mee gekomen zijn: Woodwick mini geurkaarsen, Yankee Candle Garden Hideaway, Yankee Candle Waxmelts set, Yogi & Yogini Chakra set en Parks London Moods Collection.

Woodwick Hourglass Mini Geurkaarsen set voor moederdag

De kaarsen van Woodwick zijn gemaakt van 70% natuurlijke soja wat een goede en gezonde verbranding geeft. Daarnaast hebben deze kaarsen de traditionele houten lont wat een heerlijk ontspannen haardvuur geluid geeft. Naast het ontspannende geluid helpt de houten lont de geur ook beter te verspreiden. Hierdoor hebben deze kleine kaarsen toch een zeer goede geursprong.

Deze geurkaarsen set geeft je verschillende geur variaties, en is daarom een perfect cadeau voor je moeder als je niet zeker weet welke geur zij het lekkerst vind. Met deze kaarsen set kan zij zelf bepalen welke geur zij in haar huis wil.

Zorg ervoor dat het bovenste laagje van de kaars altijd gesmolten is voordat u hem dooft. Hierdoor kunt u er het langste plezier aan beleven. De kaars kan wel 55 uur lang branden. U kunt hier dan zo’n 10 tot 20 dagen mee doen. Lees in onze reviews wat wij vonden van de fireside en de Vanilla bean geuren.

Yankee Candle geschenk set Garden Hideaway

De kaarsen van Yankee staan erom bekend dat ze van zeer goede kwaliteit zijn. Met hun schone verbranding, geweldige geursprong en brandduur zijn de geurkaarsen van Yankee altijd een goed cadeau om te geven.

Deze set bestaat uit de geuren Camelia Blossom, Calamnsi Cocktai, Water Garden, Afternoon Escape en Garden Picnic. De verschillende kaarsen hebben allemaal hun eigen geurcombinaties, en geven vooral een zoetige en bloemige geur af. Hierdoor haalt jouw moeder de lente in huis en is dit een geweldige geschenk set om cadeau te doen voor moederdag.

De kaarsen hebben brandtijd van 15 uur per stuk, zodat je moeder elke week kan genieten van een andere kaars.

Yankee Candle Geschenk set Waxmelts

Nog een geschenk set van Yankee, alleen in plaats van kaarsen zijn het waxmelts. Waxmelts zijn een goed alternatief voor geurkaarsen, ze hebben een korte brandduur dan geurkaarsen maar met deze set krijg je meer brandtijd voor je geld.

De waxmelt geschenk set komt met een variatie van geuren. Geuren die passend zijn voor elk seizoen en elk uur van de dag. Of je nu van sterke of zachte geuren houd deze set heeft het allemaal. Elke waxmelt heeft een goede geursprong en vult je huis goed en met een brandtijd van 8 uur per waxmelt is dit een super moederdag cadeau. Lees hier onze top 5 beste waxmelts en hier wat wij vonden van de Midsummer’s night geurkaars.

Yogi & Yogini chakra geurkaarsen set

Bij Yogi & Yogini draait alles om innerlijke rust en ontspanning. Dit komt ook terug in hun geurkaarsen set. De 7 kaarsen in hun set staan voor de 7 chakra’s in je lichaam. Is je moeder de laatste tijd gespannen of gestrest dan is dit een geweldig cadeau om haar te laten ontspannen en haar innerlijke chakra’s te openen.

De geurkaarsen zijn volledig gemaakt van natuurlijke was, wat de kaarsen een schone verbranding geeft. De rode geurkaars ruikt naar kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. Dit zijn drie heerlijke, rustgevende geuren. De tweede kleur, oranje, ruikt naar ceder, zilverspar en rozemarijn. Dit zijn drie hele verfrissende kleuren. De gele geurkaars ruikt naar bergamot, citroen en grapefruit. Dit zijn drie heerlijke, fruitige, verfrissende geuren.

De groene kaars ruikt naar drie heerlijke geuren. Namelijk, lavendel, sinaasappel en mandarijn. Als u deze aansteekt, kunt u hier heerlijk van genieten. Blauw, de vijfde kaars, ruikt naar Marokkaanse roos en kamille. Hij heeft een onbeschrijfelijke unieke geur. De zesde kaars, de paarse, ruikt naar lavendel, kamille en zilverspar. En dan de laatste kleur, maar zeker niet de minste, violet. De violette geurkaars ruikt naar patchouli, labdanum en frankincense. Door alle verschillende kan u moeder elke dag een nieuwe keuze maken, welke kaars zij wil aansteken en welke geur zij in huis wil hebben. De brandduur van elke kaars is 25 uur.

Parks London MOODS Collection geurkaarsen set voor moederdag

Deze geschenk set van Parks London is geweldig en heeft voor ieder wat wils. De kwaliteit van de was is 100% natuurlijk en geeft een zeer goede geursprong voor deze kleine kaarsen. De set komt met verschillende geuren voor ieders wat wils.

De tien heerlijke geuren: Harmony (Green) Sensous (Red) Desire (Black) Tranquil (Purple) Innocence (Pink) Belief (Turquoise) Calm (Blue) Purity (White) Blue Camomile & White Tea Amber, Citrus & Amara. De Parks London zijn luxe kaarsen wat betekend dat zijn aan de prijs zijn. Echter komen ze met een brandtijd van 45 uur per kaars en is je moeder het cadeau natuurlijk waard.

Redactie

De redactie plaatst regelmatig artikelen over de wintersport!

You may also like

LAAT EEN REACTIE ACHTER